Välkomna till Ziegler Utveckling

 

filmer

Välkomna till Ziegler Utveckling!

Mitt namn är Andreas Ziegler och jag bor i Göteborg.

Jag är en erfaren filmskribent och filmvetare, som jobbat med att skriva om filmer och TV-serier sedan 2008. Jag har skrivit allt från regelrätta recensioner till SEO-anpassade texter, som hjälper folk att hitta till just Er sida.

Om ni letar efter någon som kan skriva bra texter om filmer eller TV-serier till er hemsida, er press release eller kanske bara en kort och koncis text till era sociala medier, har ni definitivt hittat rätt.

Min expertis inkluderar även dramaturgi och narratologi, det vill säga hur en film är strukturerad och berättad.

För att bekanta er mer med mina tjänster, är det bara att klicka runt på de olika flikarna. Jag hoppas att vi hörs snart.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s