Artikeln som lästs 47 000 gånger

 

moviezine

Jag har haft regelbundna uppdrag för filmmagasinet Moviezine i ungefär ett år nu. Det är definitivt ett av de bästa forumen i Sverige för att nå ut till film- och TV-serie-älskande svenska läsare.

 

I september publicerades en artikel av mig där jag lade fram varför jag tyckte de nya filmerna av serietidningsjätten DC var så dåliga. Jag gjorde detta bland annat genom att jämföra med Christopher Nolans Batman-trilogi.

 

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA ARTIKELN

batman-v-superman

Artikeln väckte starka känslor, så klart. Många tyckte inte om att se hur någon klankade ner på deras favoritfilmer. Men det var även många som höll med mig.

 

Poängen är att artikeln väckte starka känslor, vilket kanske är anledningen till att den lästs över 47 000 gånger. För att sätta in denna siffra i ett sammanhang, kan man jämföra med det faktum att Moviezines Facebook-sida har lite över 57 000 följare.

 

Om denna siffra är ett resultat av återvändande läsare (som läst texten flera gånger, eller klickat in på artikeln för att kommentera flera gånger), delningar eller om det faktiskt är som så att jag fått merparten av Moviezines följare intresserade av min artikel, vet jag inte.

 

Vad jag däremot vet är att artikel väckte intresse.

joker

Och det är ju alltid kul!

 

 

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s