Hundraettåringen som smet från notan och försvann

 

101

Nu är det snart jul. Juldagen är den dag på året som oftast bjuder på premiärer av några av de hetaste filmerna. I veckan var jag på en pressvisning av Hundraettåringen som smet från notan och försvann. Dagen innan detta var jag en helt vanlig (?) betalande biobesökare när jag var och såg Rogue One, den nya Star Wars-filmen.

Rogue One är en riktigt bra film. Det är spännande så det står härliga till, särskilt under den sista halvtimmen, där det är spänning nonstop. Det spelar ingen roll om man gillar Star Wars eller inte; gillar man science fiction, krigsfilmer, actionfilmer eller bara spännande filmer, är det en film man kommer uppskatta.

Dessvärre är Hundraettåringen som smet från notan och försvann inte alls lika bra. Den kan inte mäta sig med den första filmen, Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Inte ens lite. Vi bjuds visserligen på ett par komiska slapstick-sekvenser, men det räcker inte långt.

Vill ni läsa hela min recension på Filmtopp.se kan ni klicka HÄR.

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s