Grattis farsan – 65 år!

 

hans

[Farsan som ung man]

 

Den här hemsidan och bloggen är till för att ge er alla en liten inblick i mitt företag, Ziegler Utveckling. Men idag hade jag tänkt ta upp något mer personligt, nämligen att farsan min fyller 65!

 

Han bor i det soliga Kalifornien (men lyckas fortfarande klaga på vädret; jag antar att man kan ta göteborgaren ur Göteborg, men inte Göteborg ur göteborgaren), så jag har inte ringt honom än, då det är mitt i natten i skrivande stund.

 

Men jag kan ju fortfarande komma med en liten hyllning till gubben. En av hans favoritfilmer genom tiderna är Falling Down. I vanliga fall tycker jag att hans filmsmak är lite väl rigid (innehåller en film science fiction eller övernaturliga element, tycker han inte om den). I det här fallet kan jag dock inte annat än hålla med honom.

 

Falling Down handlar om en man som en dag får ett mentalt sammanbrott när livets motgångar blir för mycket för honom. Han bryter mot civilisationens alla regler på vägen hem till sin ex-fru och dotter. Den enda som är honom är på spåren är en gammal polis som ska pensionera sig samma dag.

 

En av farsans favoritscener utspelar sig på ett hamburgerhak, som dessvärre inte vill servera frukost. Och då slutar det illa. Kolla gärna klippet nedan.

Grattis, farsan!

 

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s