The Dark Tower trailer + krönika

The Dark Tower

Förra veckan kom äntligen trailern till The Dark Tower ut. Detta är den efterlängtade filmatiseringen av Stephen Kings romansvit med samma namn.

Jag skrev en nyhetsartikel för Filmtopp.se där ni kan ta er en titt på trailern.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL NYHETSARTIKELN

Stephen King är min författarförebild (jag har alltid ett skönlitterärt verk på gång). Jag läste The Dark Tower-böckerna, som kallas Det mörka tornet på svenska, för ungefär tio år sedan. Sedan dess har jag läst kanske hälften av alla Kings böcker. Han lägger ofta in små kopplingar till Tornet i sina böcker. Dessa kopplingar kan man se i ett par av filmatiseringarna av hans böcker. Så jag bestämde mig för att även skriva en liten krönika om dessa filmer och hur jag hoppas att dessa element utvecklas i den kommande filmen, som har premiär den 16:e augusti.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL KRÖNIKAN.

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s