Nya visitkort

zu-visitkort

 

I takt med att tekniken utvecklas går vi mot ett alltmer papperslöst samhälle. Detta är ju dels rätt bra för miljön, men är också mer praktiskt då man slipper ha stora rum fulla med dokumentation.

Själv har jag fortfarande fysisk dokumentation på en hel del, exempelvis kvitton och liknande, men annars ser jag mig som en rätt modern människa. Så jag var lite osäker på om folk fortfarande använde visitkort. Anger man inte bara sin hemsidas namn, så kan folk se alla kontaktuppgifter där, undrade jag.

Samtidigt är det ju bra att ha en papperslapp som adressen till hemsidan står på. Jag bestämde mig för att fråga mina vänner på Facebook om visitkort fortfarande används. Jag fick en massa jakande svar. Det bästa svaret kom dock från min barndomsvän, Michel, en erfaren affärsman;

”Bästa investeringen av en bit papper du kan göra min vän ;)”

Sagt och gjort.  Jag är mycket nöjd med mina nya visitkort!

Högst upp i detta inlägg kan ni se en bild på mitt visitkort. Ifall ni undrar, så designade jag det själv. Det fanns mallar, så klart, men loggan har jag gjort själv. Jag valde att ha en helt vit baksida, så att man kan skriva lite på kortet också vid behov.

 

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s