Recension av Logan – The Wolverine

logan-poster

 

Idag var jag och kollade in Logan, som alltså kallas Logan – The Wolverine i Sverige.

 

Handlingsmässigt är den rätt klyschig, med elakingar som jagar Logan och hans skyddslingar genom hela filmen. Men den är också ett rätt bra karaktärsbaserat drama. Särskilt för de av oss som gillar karaktären Logan/Wolverine.

 

Det är alltså sista gången vi får se Hugh Jackman spela Logan. Det är i alla fall vad Jackman sagt. Med tanke på att han var 32 när han gjorde rollen för första gången i X-Men (2000) och nu alltså är 48 är det inte så konstigt, i och med att det är meningen att Logan inte ska åldras.

 

LÄS HELA RECENSIONEN PÅ FILMTOPP.SE


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s