Bosch – för thriller-älskaren

 

Bosch header

Med alla dessa serier om kriminaltekniker, mentalister och personlighetsstörda rättsantropologer händer det ju att man längtar tillbaka till en enklare tid, då poliser förde sina utredningar med hjälp av vittnesmål, ledtrådar i kalendrar och andra saker som hör till gammalt hederligt polisarbete.

Samtidigt har vi, de senaste tio åren, blivit bortskämda av TV-serier som bjuder oss på längre och mer komplexa berättelser, till skillnad från hur det var förr i tiden, när ett brott helst skulle inledas och avslutas inom loppet av en timme.

Vill man ha en blandning av gammalt hederligt polisarbete och senare års berättelsestruktur, tycker jag man ska kolla in Bosch. Det är inte den bästa serien jag sett, men den är definitivt sevärd. Särskilt om man gillar polisserier.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA OM BOSCH PÅ FILMTOPP.SE


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s