3 recensioner för Filmtopp.se

 

filmtopp-se

Den senaste tiden har jag haft en del att göra. Så det är därför jag inte skrivit något här på bloggen. De senaste två veckorna har jag skrivit tre recensioner för Filmtopp.se

Patriots Day

040616_PATRIOTSDAY_KB_462.CR2

Först ut var Patriots Day, som alltså handlar om bombningen av Boston Maraton, som ägde rum 2013. I vanliga fall är Mark Wahlberg ganska kass och regissören, Peter Berg, spelar vanligtvis i samma klåparklass som Michael Bay. Den här gången gick det faktiskt rätt bra, när Berg lyckas ge oss en komplex bild av händelserna utan att totalt kollra bort oss.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA HELA RECENSIONEN PÅ FILMTOPP.SE

Baby-bossen

Baby-bossen header

Det här är alltså en animerad film vars grundidé bygger på att det är kul att en liten bäbis har fått Alec Baldwins sträva stämma. Det var länge sedan jag blev så här illa berörd av en film. Anledningen till att jag blev så illa berörd var att filmens budskap ”råkar” bli att föräldrar inte älskar sina barn villkorslöst, utan lika gärna kan börja älska en liten hundvalp om valpjäveln bara är söt nog.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA HELA RECENSIONEN PÅ FILMTOPP.SE

Prison Break – Första avsnittet

Prison Break

Ja, efter åtta år är Prison Break tillbaka. Jag recenserade första avsnittet. Originalserien hade en stark första säsong, men tappade sedan en hel del. Första avsnittet av den nya eventserien var rätt lovande, men det återstår att se om den nya serien kan mäta sig med den gamla seriens första säsong.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA HELA RECENSIONEN PÅ FILMTOPP.SE

 

 

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s