Alien: Covenant för Filmtopp.se och Plejmo

ALIEN: COVENANT

Alien: Covenant, filmen som är en slags uppföljare till Prometheus, släpps på DVD och VOD den andra oktober. Redan nu finns den dock tillgänglig att köpa på Plejmo. Jag fick uppdraget att skriva ihop en artikel om detta för Filmtopp.se och Plejmo.

Första gången vi presenterades för det ökända rymd-monstret, som ibland kallas xenormorph (grekiska för ”konstig form”), var 1979 i filmen Alien, regisserad av Ridley Scott. Det blev sedan en del uppföljare och spinoff-filmer. Det som skiljer Alien: Covenant från dessa är att den, precis som Alien och Prometheus, är regisserad av Ridley Scott. Han ger oss mer monster-skräck, men lägger även stort fokus på den psykologiska skräck, som gjorde den första filmen till en klassiker.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA ARTIKELN


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s