Första texten för Enterprise Magazine: KB Productions

KB Productions loggaEnterprise Magazine är alltså en ny uppdragsgivare. Uppdragen som görs för dem kommer inte att bestå av filmrelaterat material. För det mesta i alla fall. Av en slump råkar en av de första publicerade artiklarna handla om just film, fast på ett annat sätt än vad de brukar göra när de är skrivna av mig.

KB Productions är ett litet företag i Göteborg som fokuserar på att filma med drönare och även en hel specialriggning av kamera-utrustning, exempelvis på bilar. Jag ska inte säga så mycket mer om företaget än så. Istället kan ni läsa artikeln.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA ARTIKELN PÅ ENTERPRISE MAGAZINE

Skulle ni, av en händelse, vara i filmbranschen och söker någon med Kaspers kompetens, finns det länkar i artikeln ni kan klicka på som leder fram till KB Productions hemsida, facebooksida och info-adress.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s