The Greatest Showman för Filmtopp.se

THE GREATEST SHOWMAN

Igår var jag och kollade pressvisningen för The Greatest Showman, en musikal med Hugh Jackman. Jag recenserade filmen för Filmtopp.se

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA RECENSIONEN

Hugh Jackman har ju sina rötter i musikalen; han har inte alltid varit den store actionhjälte som han var när han spelade Wolverine. Jag gillade alltså The Greatest Showman skarpt, mycket tack vare Jackmans insats.

Det är alltid kul att, i efterhand, jämföra sitt eget intryck med andra kritikers. The Greatest Showman har, över lag, fått ett ljummet mottagande. Medelbetyget på både Metacritic och Rotten Tomatoes är ganska lågt. Den svenska kritikerkåren har mest delat ut treor i betyg. Men jag tyckte alltså att den var riktigt bra, vilket gjorde att jag tyckte en fyra var motiverad. Detta skiljer sig lite från hur jag kände inför La La Land, som jag gav en tvåa medan till och med de hårdaste kritikerna delade ut femmor till den.

Men jag gillade alltså The Greatest Showman skarpt. Och jag tror att många andra kommer göra det också. Jackman och alla de andra bjuder på en show som svänger så det står härliga till.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s