Västra Frölunda IF & Landningssidor

Bryan Simon Daniel

Jag har skrivit för Västra Frölunda IF i lite över en månad nu. I skrivande stund har sexton av mina texter publicerats. Sedan början av mars har vi börjat använda oss av landningssidor, vilket är ett väldigt effektivt sätt att sprida texter via Facebook.

Jag började skriva texter för Västra Frölunda IF i början av februari. Mitt uppdrag är alltså att ge alla som är intresserade av klubben en inblick både i ungdomsverksamheten och herrarnas A-lag.

Det har varit ett intressant arbete. De har en välstrukturerad ungdomsverksamhet, som de satsar mycket på. Jag har skrivit texter om några av spelarna, efter att ha intervjuat dem. Jag har även pratat med Christos Konstantinidis, en av A-lagets tränare, och Ibbe Hassan, som tränar pojkar födda ’05. Det var mycket trevliga samtal.

Den första månaden publicerades texterna direkt på klubbens Facebook-sida. Det fungerade rätt bra, även om jag föredrar att publicera via landningssidor. På grund av ett missförstånd, visste jag inte att klubben faktiskt hade möjlighet att förse mina texter med landningssidor.

Men det har de alltså. Så från och med sista inlägget för februari, som handlade om forwarden Bryan Johansson, publiceras texterna via landningssidor. På bilden ovan ser vi Bryan(t.v.) tillsammans med Simon Chekroun och Daniel Carlsson.

Detta betyder att texterna publiceras med rubrik och bild på klubbens sida på svenskalag.se. Ingressen används sedan som inledningen i ett Facebook-inlägg, som länkar till texten. Detta är ett väldigt effektivt sätt att publicera texter på. För när man skriver en text på Facebook, syns inte hela texten i flödet om texten är för lång. Personligen tycker jag det är lite ansträngande att läsa långa texter på Facebook.

Då är det bekvämare att ge intresserade läsare möjlighet att klicka på en länk, som leder till en luftig landningssida, som är mycket behagligare att läsa på. Klicka på länken nedan för att läsa texten om Bryan Johansson:

Bryan Johansson om livet som spelare i Västra Frölunda

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s