Black Friday med Filmtopp.se och Plejmo

Logan

Black Friday är från början en amerikansk rea-dag, att jämföra med vår mellandagsrea. Sedan några år tillbaka har vi Black Friday även i Sverige. Plejmo har sammanställt en samling de kallar just Black Friday, där man kan köpa filmer till vrakpriser.

Jag fick uppdraget att skriva ihop en text om samlingen Black Friday för Filmtopp.se och Plejmo.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA ARTIKELN

Samlingen innehåller över 50-filmer, som alltså går att köpa och streama till kraftigt reducerade priser. Prisskillnaden mellan att köpa och hyra filmer är inte stor. Så man kan passa på att köpa på sig en hel del film, som man sedan kan se när man vill.

Jag är ett stort fan av science fiction, så mina favoriter i samlingen är Life, Arrival och Logan. Den sistnämnda innehåller Logan Noir, som är en svartvit version av filmen, som förstärker filmens western-atmosfär.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s