Diafermisia – Hjälper företag synas

 

Diafermisia

Vi på Diafermisia hjälper företag att synas via så kallade native-artiklar, som är informativa reportage som ger potentiella kunder en känsla för företagen.

De senaste åren har det blivit allt mer populärt att marknadsföra sig via sponsrade inlägg i sociala medier som Facebook, Instagram och LinkedIn. På Diafermisia jobbar vi med så kallade native-artiklar, vilket alltså är sponsrade inlägg i form av reportage.

Reportagen vi sprider via sociala medier handlar om olika företag och verksamheter. Vi lyfter fram både hård fakta, det vill säga vad företagen erbjuder sina kunder i form av produkter och/eller tjänster, men också mjuka värden i form av företagens värderingar. På så sätt får potentiella kunder veta att företagen finns, vad de gör och, viktigast av allt, hur de förhåller sig till sina kunder, miljön, etik och liknande aspekter.

Kort sagt arbetar vi på Diafermisia med vad som kallas brand awareness. Arbetet med reportagen utgår från vad företagen vi skriver om själva vill lyfta fram. Texten skrivs av vår samarbetspartner Ziegler Utveckling, som har skrivit hundratals native-artiklar. Bilderna tas av en professionell fotograf.

Många av företagen vi skriver om väljer dessutom att sprida sitt budskap till specifika målgrupper, baserat på aspekter som ålder, kön, geografi och intressen. Vi har färdiga lösningar, men kan också anpassa lösningar efter behov.

Till en början kommer vi finnas i Stockholm, Göteborg, Gävle, Uppsala och Linköping med omnejd.

Ta kontakt med oss redan idag om ni tror att en intervju om ert företag skulle resultera i en intressant artikel.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s