Västsvenska Folkinitiativet

Västlänken kapacitet

Under sommaren har jag jobbat med Västsvenska Folkinitiativet, en av många organisationer som försöker stoppa Västlänken. Vi har drivit en informationskampanj i form av en artikel-serie. Vi har även producerat ett antal filmer med samma budskap.

Västlänken är alltså en planerad pendeltågstunnel, som kommer gå genom Göteborg. Projektet kommer bli väldigt dyrt, byggas med dålig säkerhet och kommer inte åstadkomma särskilt mycket.

Tillsammans med Västsvenska Folkinitiativet har jag producerat en artikel-serie på fem artiklar, som kortfattat tar upp olika brister med Västlänken. De olika aspekterna som tas upp är:

Klicka på länkarna för att komma till de olika artiklarna.

I varje artikel kan ni även se de filmer som producerats för varje artikel. Jag har skrivit manuset till dessa filmer i samarbete med Västsvenska Folkinitiativet och produktionsbolaget RedDot Production, som även stått för själva produktionen av filmerna.

Webdesignen står Lluvy för.

Vi spred bland annat budskapet via sponsrade inlägg på Facebook, med hjälp av Diafermisia. Detta företag kommer jag ha ett nära samarbete med framöver.

Det har varit väldigt intressant att jobba med detta projekt. Jag har knutit många nya kontakter, som jag verkligen hoppas på att få jobba mer med i framtiden.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s